Intel® verktyget PROSet för trådlösa WiFi-anslutningar användarhandbok

Trådlösa kort som stöds:

Med nätverkskortet för WiFi kan du nå WiFi-nätverk, dela filer och/eller skrivare, och till och med dela din internetanslutning. Alla dessa funktioner kan utforskas med ett WiFi-nätverk i ditt hem eller på kontoret. Denna lösning för WiFi-nätverk är utformad för användning både i hemmet och på arbetet. Det går att lägga till ytterligare användare och funktioner allteftersom ditt nätverk växer och förändras.

Beroende på vilken modellbeteckning ditt Intel WiFi-kort har är det kompatibelt med de trådlösa standarderna 802.11a, 802.11b, 802.11g och 802.11n (utkast 2.0). Med frekvensen 5 GHz eller 2,4 GHz och dataöverföringshastigheter på upp till 300 Mbit/s kan du nu ansluta din dator till befintliga höghastighetsnätverk som använder flera åtkomstpunkter i stora eller små datormiljöer. Ditt WiFi-kort upprätthåller automatisk kontroll över datahastigheten enligt åtkomstpunktsplatsen och signalstyrkan för att uppnå snabbast möjliga anslutning. Alla dina trådlösa nätverksanslutningar kan lätt hanteras av WiFi-anslutningsprogrammet. Profiler som skapas i WiFi-anslutningsprogrammet tillhandahåller förbättrade säkerhetsåtgärder med 802.1X-nätverksautentisering.

Innehåll

Informationen i detta dokument kan ändras utan varning.

© 2004–2010 Intel Corporation. Med ensamrätt. Intel Corporation, 5200 N.E. Elam Young Parkway, Hillsboro, OR 97124-6497 USA

Kopiering eller reproduktion av något material i detta dokument på något sätt utan skriftligt tillstånd från Intel Corporation är förbjudet. Intel® är ett varumärke eller ett registrerat varumärke som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder. Andra varumärken och handelsbeteckningar kan förekomma i detta dokument under hänvisning till de företag som innehar märkena och beteckningarna eller till deras produkter. Intel hävdar ingen äganderätt till andra varumärken och handelsbeteckningar än företagets egna. Microsoft och Windows är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation. Windows Vista är antingen ett registrerat varumärke eller ett varumärke som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.

* Övriga namn och märken kan tillhöra andra.

Intel Corporation tar inget som helst ansvar för eventuella fel eller utelämnanden i detta dokument. Intel förbinder sig inte heller att göra några uppdateringar av informationen häri.

"VIKTIGT MEDDELANDE FÖR ALLA ANVÄNDARE OCH DISTRIBUTÖRER:

Trådlösa LAN-kort från Intel är utformade, tillverkade, testade och kvalitetskontrollerade för att försäkra att de uppfyller alla nödvändiga krav från lokala myndigheter och regeringsmyndigheter för de regioner som de är avsedda för och/eller märkta för leverans till. Eftersom trådlösa LAN i allmänhet är olicensierade enheter som delar spektrum med radar, satelliter och andra enheter med och utan licens, kan det ibland bli nödvändigt att dynamiskt upptäcka, undvika och begränsa användning för att undvika störningar i dessa enheter. I många fall är det ett krav att Intel tillhandahåller testdata för att bevisa regional och lokal efterlevnad med regionala regler och myndighetsregler innan certifiering eller godkännande att använda produkten beviljas. Intels trådlösa LAN:s EEPROM, fasta programvara och programdrivrutin är utformade så att de noggrant styr sådana parametrar som påverkar radiodrift och för att försäkra elektromagnetisk efterlevnad (EMC eller ElectroMagnetic Compliance). Dessa parametrar innefattar, utan begränsning, RF-styrka, spektrumanvändning, kanalskanning och exponering för människor.

Av dessa anledningar kan Intel inte tillåta någon som helst manipulering av tredjepart i programvaran som tillhandahålls i binärt format med de trådlösa LAN-korten (t.ex. EEPROM och fast programvara). Dessutom gäller följande om du använder några som helst korrigeringar, verktyg eller koder med Intels trådlösa LAN-kort som har manipulerats av en obehörig part (dvs. korrigeringar, verktyg eller kod (inklusive ändringar i öppen källkod) som inte har validerats av Intel), (i) du kommer att vara ensamt ansvarig för att försäkra produkternas regelmässiga efterlevnad, (ii) Intel kommer inte att ha något ansvar, under någon som helst teoriansvar för några som helst frågor som associeras med de modifierade produkterna, inklusive utan begränsning, anspråk under garantin och/eller frågor som uppstår från regelmässig icke-efterlevnad, och (iii) Intel kommer inte att tillhandahålla och kommer inte att behöva hjälpa till med att tillhandahålla stöd till någon tredjepart för sådana modifierade produkter.

Obs! Många regleringsmyndigheter anser att trådlösa LAN-kort är "moduler", och gör det därför till ett villkor att reglerande godkännande på systemnivå äger rum efter mottagande och genomgång av testdata som dokumenterar att antennerna och systemkonfigurationen inte orsakar att EMC och radiodriften inte är kompatibla."

den 22 juli 2010