Loggbok för trådlösa anslutningar

Programmet loggbok för trådlösa anslutningar används för att spåra och visa trådlösa händelser. Listan med händelser omfattar normala händelser och, om det föreligger problem, felhändelser. Poster med händelser förvaras i loggfiler som du kan skicka till kundsupport.

Så här öppnar du fönstret

Starta loggbok för trådlösa anslutningar:

1. Klicka på Intel® Felsökning för trådlösa anslutningar på verktyg-menyn.
  2. I vänster sida av fönstret, klicka på Loggbok för trådlösa anslutningar.

loggboken

Kommandon på menyn arkiv

OBS! Din administratör kan inaktivera din möjlighet att som klientanvändare få åtkomst till och ändra inställningar för loggbok för trådlösa anslutningar. Om så är fallet kan vissa inställningar vara skuggade.

Kommandot inställningar

Med kommandot inställningar kan du nå olika inställningar som styr loggning av trådlösa händelser. Detta kommando anropar ett fönster med tre flikar:

Fliken Allmänt

På fliken Allmänt kan du nå följande inställningar:

Inställning

Beskrivning

Aktivera loggning av trådlösa händelser.

Klicka (slå på) för att aktivera loggning av trådlösa händelser. Detta måste markeras för att loggning av trådlösa händelser ska ske. Om detta inaktiveras (stängs av) blir alla andra inställningar för trådlösa händelser i detta fönster inaktiverade.

Ange den mapp som den trådlösa loggfilen ska skrivas till:

Ange en absolut plats i ditt system att skriva loggfilen till. Den här sökvägen kan bestå av högst 150 tecken.

Prefix för loggfilsnamn:

Detta är namnet på loggfilen. Standardnamnet är: <Datornamn_Användardomän>. Du kan ange detta.

Maximal loggfilsstorlek:

I syfte att förhindra att loggfiler blir alltför stora skapas nya loggfiler när den aktuella loggfilen överskrider angiven storlek i MB. Standardstorleken för filen är 1 MB. Du kan välja en filstorlek på upp till 10 MB, i ökningar på 1 MB.

Standardvärden

Klicka på Standardvärden för att ange att alla inställningar på den här fliken ska vara standardvärdena. Detta betyder att standardvärden endast anges för den öppna fliken.

OK

Spara dina ändringar och stäng detta fönster.

Fliken Loggfilsborttagning

På fliken Loggfilsborttagning kan du nå följande inställningar:

Inställning

Beskrivning

Markera något av följande när du ska ta bort loggfiler.

• Ta aldrig bort gamla loggfiler.
  • Ta bort gamla loggfiler när något av de markerade villkoren uppfylls:
    • Ta bort gamla loggfiler varje angivet antal dagar: Detta värde kan vara mellan 1 och 30.
    • Ta bort gamla loggfiler när total storlek på loggfiler överskrider: Detta värde kan vara mellan 1 och 10 MB i ökningar på ett megabyte.

Standardvärden

Klicka på Standardvärden för att ange att alla inställningar på den här fliken ska vara standardvärdena. Detta betyder att standardvärden endast anges för den öppna fliken.

OK

Spara dina ändringar och stäng detta fönster.

Fliken Drivrutinslogg

Loggning av drivrutinshändelser registrerar drivrutinsspecifika händelser. Här kan du nå följande inställningar:

Inställning

Beskrivning

Aktivera loggning av drivrutinshändelse

Loggning av drivrutinshändelser fångar och loggar händelser som är specifika för drivrutinen. Du kan visa dessa händelser i Loggbok för trådlösa anslutningar. Här kan du välja att aktivera standardloggning eller felsökningsloggning.

• Standardloggning: Dessa är normala drivrutinshändelser.
  • Felsökningsloggning: Dessa är händelser som identifieras som fel. De kan vara användbara när du ska lösa drivrutinsproblem.

Standardvärden

Klicka på Standardvärden för att ange att alla inställningar på den här fliken ska vara standardvärdena. Detta betyder att standardvärden endast anges för den öppna fliken.

OK

Spara dina ändringar och stäng detta fönster.

Kommandot avsluta

Detta kommando, som finns under menyn arkiv, avslutar loggbok för trådlösa anslutningar.

Kommandon på menyn läge

Händelsevisning i realtid

Detta kommando visar händelser allteftersom de sker i realtid.

Loggfilsvisning

Det här kommandot nollställer loggbok för trådlösa anslutningar och du kan öppna en tidigare sparad loggfil.

Kommandon på menyn hjälp

Den här menyn innehåller följande kommandon: