Inställningar för administratörsverktyg

Dessa inställningar ger administratören möjlighet att styra var profiler placeras i administratörens profillista.

Så här arbetar du i fönstret

1. Öppna Administratörsverktyg.
  2. Klicka på Verktyg > Inställningar för att öppna Inställningar för administratörsverktyg.
    • Markera Infoga längst upp om du alltid vill placera administratörsprofiler längst upp i Administratörsverktygets profillista.
    • Markera Infoga längst ner om du alltid vill placera administratörsprofiler längst ner i Administratörsverktygets profillista.
  3. Klicka på OK för att stänga och gå tillbaka till Administratörsverktyget.

Fönsterinformation

Namn Beskrivning

Infoga profil: Markera något av följande alternativ för att placera administratörsprofiler i en administratörs profillista.

Infoga längst upp

Markera om du vill placera administratörsprofiler längst upp i administratörens profillista (profiler av typ Beständig, Före inloggning/gemensam eller VoIP).

Infoga längst ner

Markera om du vill placera administratörsprofiler längst ner i profillistan (profiler av typ Beständig, Före inloggning/gemensam och VoIP).

OK

Sparar inställningar och stänger sidan.

Avbryt

Avbryter inställningar och stänger sidan.