Ange administratörslösenord

En användare kan inte ändra administratörsinställningarna eller profilerna om han eller hon inte känner till lösenordet för verktyget. När du använder Administratörsverktyget för första gången måste du ange ett lösenord. Lösenordet får inte överstiga 100 tecken (observera att endast 56 tecken visas i fältet). Noll-lösenord är inte tillåtna.

1. Lösenord: Skapa ett lösenord (begränsat till 100 tecken).
  2. Bekräfta lösenord: Ange lösenordet igen.
  3. Klicka på OK. Öppna administratörspaket visas.

Ändra befintligt lösenord

1. Välj Administratörsverktyg på Verktyg-menyn.
  2. Välj Ändra lösenord på formuläret där du anger lösenord.
  3. Gammalt lösenord: Ange det befintliga lösenordet.
  4. Nytt lösenord: Ange det nya lösenordet.
  5. Bekräfta lösenord: Ange det nya lösenordet en gång till.
  6. Klicka på OK för att spara det nya lösenordet och gå till Administratörsverktyget.